Sandra Booltink, afgestudeerd modevormgever aan de Arnhemse Kunstacademie, heeft zich als ontwerper gespecialiseerd op het gebied van theater- en danskostuums. In verschillende functies werkte ze mee aan het kostuumbeeld voor film- en theaterproducties. In de afgelopen jaren heeft zij het kostuumbeeld ontworpen en uitgevoerd voor diverse theatergezelschappen, onder andere Muziektheater De Plaats, Jeugdtheater Kwatta en Introdans Educatief.
Daarnaast heeft ze de opleiding Beroepskunstenaars In de Klas gevolgd en geeft en ontwikkelt ze workshops en projecten voor kinderen en jongeren. Als modevormgever laat ze zich inspireren door het uiterlijk en kleedgedrag van mensen uit verschillende culturen (zie website Kleur- en Stijladvies).
Mensen op straat in al hun verschijningsvormen fascineren haar evenals kunst, beelden uit films, boeken en tijdschriften. Sandra is geïnteresseerd in persoonlijkheden en het tot uiting brengen daarvan, wat haar maakt tot de getalenteerde stijladviseur die ze is.

Eind 2005 bundelt zij haar krachten en talent door DE KLEEDKAMER op te richten.

 

> HET GEZICHT ACHTER DE KLEEDKAMER